Butikskommunikation

Butikskommunikation


Idag är ett besök i butik mer än inhandlande av varor, att strosa runt i butiker kan vara ett nöje i sig. På en marknad där produkter är mer lättillgängliga hårdnar konkurrensen om kunderna. Många vill ha en upplevelse när de besöker en butik och gärna få använda kroppens olika sinnen. Lyckas man göra besöket till en upplevelse lockas kunden till att handla och längtar tillbaka till butiken. Till synes små förändringar kan göra stor skillnad.


Det är ingen slump att mjölken är längst in i din mataffär. Vi har nog alla stått med famnen full av varor i kassan och tänkt att "Jag som bara skulle ha en mjölk".


Jag är utbildad Visual Merchandiser/Butikskommunikatör. Jag kan hjälpa butiker genom att optimera det visuella intrycket och skapa kreativa lösningar för att uppnå bästa resultat.  Jag arbetar effektivt, ser möjligheter och lyfter fram det unika i varje projekt för att nå varje uppdragsgivares önskade reslutat. Allt för att nå ökad försäljning och lönsamhet!

Exponeringar/Skyltningar


Ungefär 3 sekunder har du på dig att fånga kundens uppmärksamhet vid ett skyltfönster. 3 sekunder innan vi bestämmer oss om vi ska gå in och titta mera eller fortsätta...


Jag erbjuder spännande exponeringar till ditt skyltfönster, butik eller i offentlig miljö.

Kanske behöver kontoret mera liv eller så behöver du bara lite inspiration och hjälp att se saker med nya ögon?